Plannen regering voor 2023 alvast bij ons in de week

Zoals de laatste jaren gebruikelijk zijn veel regeringsplannen voor het komende jaar alweer ‘gelekt’. Dan kunnen we er vast aan wennen en komt de klap minder hard aan, denk ik dan altijd maar. Maar hoe dan ook: voor wie het nieuws van de laatste dagen gemist heeft: hier alvast een selectie uit die plannen. Hier een andere. En hier een overzicht met de bekende ‘koopkrachtplaatjes’. Bewaren, die koopkrachtplaatjes en begin 2024 eens kijken wat daar van klopte (ik ben bang: niet veel).
Voor ondernemers wordt 2023 niet echt een vrolijk jaar, maar dat wisten we eigenlijk al wel en als daar dan nog een milde, dan wel zware economische crisis bijkomt….
Maar goed: what can you do? Nog maar even tot volgende week dinsdag afwachten hoe het hele verhaal in elkaar steekt, maar ik voorzie een taai en gedenkwaardig jaar en daar ben ik bepaald niet de enige in.