Vakansie!

And…. he ’s gone. Yep, that ’s me.
Ik ben er even niet wegens vakantie en vakantie is bij mij ook echt vakantie, dus zonder piepende elektronische apparaten en andere hulpmiddelen om contact met de wereld te houden. Even niet. Zoals iedereen (hier, links) kan zien ben ik vanaf maandag 29 augustus weer fris & fruitig present om de vele raderen die via mijn vak gesmeerd moeten worden weer soepeltjes te laten ronddraaien.
Voor wie het niet kan laten: ik las de afgelopen week een artikel over een grappige mening van een aantal belastingambtenaren over ons gedrag als belastingbetaler! Verlies-aversie, mooi woord. Ik ga daar ook maar eens last van krijgen (is er ook een therapie voor trouwens, liefst vergoed door ‘het Ziekenfonds’?).
Nog een serieus onderwerp tot slot van dit seizoen: de familiebank. Zoiets bestaat al eeuwen, maar de laatste jaren stijgt de populariteit weer en dat vervult onze overheid met enige zorg. Dus moeten er regels komen of, als die regels er al zijn, aangescherpt. Kort samengevat? Heel erg goed opletten wat je wel en niet doet en hoe!
Ik sluit ik af met een passend muziekje uit de oude doos.
Tot eind augustus. Gebeurt er toch iets? Zet het op de mail en ik pak het na mijn vakantie a.s.a.p. op.