Het Corona-tijdperk, week 91: jammer maar helaas

Zoals bijna iedereen vorige week al dacht, zag aankomen en vreesde: de steunregeling voor de kleine ondernemer (de TOZO) heeft de 4e Coronagolf niet overleefd en is bijgezet op het ereveld van de gesneuvelde staatssteunregelingen. Klein ondernemend Nederland boos. Niet nodig, aldus de regering: je kunt als je in de problemen komt gewoon bijstand Participatiewet aanvragen (wat die TOZO natuurlijk eigenlijk ook al was, al heette het anders).
De (aparte) regeling voor startende ondernemers komt overigens ook niet terug als het aan de regering ligt, ze gaan daar wel kijken of er toch niet iets anders bedacht moet worden.
Verder nog financieel of fiscaal nieuws van het Coronafront? Nee, afgelopen week niet.
Nou ja, misschien dan dit nieuws waar eigenlijk iedereen al op zat te wachten…… Of dit ook.