Het Corona-tijdperk, week 46: we gaan weer naar school

Het allereerste wat me de afgelopen week door het hoofd schoot was een liedje uit de oude doos (volumeknop op 10!). Maar die storm lijkt toch weer te zijn gaan liggen. Wat (weer) overblijft zijn teleurgestelde ondernemers en een 2e kamer die (weer) meer steun wil voor starters.
Ik las deze week ook dat de TOZO-regeling langzaamaan begint uit te lopen op een financieel bloedbad (goh!). Tegelijk wordt die TOZO dan weer wel opengesteld voor aanvragen achteraf (nou ja: een maand terug maximaal) wat qua principe strijdig is met de Bijstandswet Participatiewet.
Inmiddels is de aanvraagtermijn voor TvL-3 (Q4 2020) gesloten. Misschien kan iemand (hallo!!!) in Den Haag eens bedenken dat als je voor zo ’n aanvraag je Btw-aangifte Q4 2020 moet meesturen (waarom trouwens, die hebben ze toch?) waarvoor de deadline 31 januari is, waarom de sluitingstijd voor die TvL-aanvraag dan 29 januari, 17 uur is? Iemand?