Pas op met je info op LinkedIn, en….

Opvallend, en ook wel grappig, nieuws weer deze week: iemand met een LinkedIn-pagina wordt bij een controle door de Belastingdienst gewezen op…. wat ze zelf op LinkedIn opschreef.
Jaja, toch soms lastig voor onze jongere mede-Nederlanders: wat je zelf op ‘het internet’ optypt wordt natuurlijk niet alleen maar door je vriendjes gelezen (+ duimpje). “Feind hört mit”, dat kennen mensen van mijn generatie nog wel, zij het van horen zeggen.
Oftewel: wil je wel even goed nadenken voordat je iets ergens op het internet zet?! Zelfs als dat achterhaalde, of foute, of zelfs blufferige info is. Er kan zomaar eens iemand langskomen die je vraagt je kaarten te laten zien… Wat dus -voor de goede verstaander- ook geldt voor websites, en Facebook, en Instagram, whatever. Misschien zelfs nog Hyves ;-).