Belastingdienst gaat starters helpen

Iemand helpen: altijd mooi. Toch? Want er gaat nogal eens wat mis of iets is wel erg ingewikkeld en dan is iedere hulp welkom. Zo denken ze er bij de Belastingdienst ook over en dus is er dit portaal gemaakt.
Voor startende ondernemers dus (dat ben je blijkbaar nog totdat je 3 jaar wordt). Ondernemers met een hogere leeftijd mogen natuurlijk ook kijken en (nog-) niet-ondernemers ook. Erg veel info daar (best nuttig als introductie) met uitleg, Helaas zonder het antwoord op wat ‘handig’ is, of hoe je… Dat is natuurlijk ook de taak van de Belastingdienst niet; die leggen uit hoe de wet in elkaar zit, niet hoe je er het handigste (= slimste, goedkoopste) mee om kunt gaan. Maar zolang je je dat realiseert wens ik je een genoeglijk avondje rondsnuffelen in al die info.
En ohja: dan is dit er natuurlijk ook nog, voor de gevorderden.