VAR->DBA: da ga nie goe

Goh. Je verwacht het niet…. Het gaat toch niet helemaal goed met de ‘nieuwe VAR’. Zijn het beginperikelen? Gaat het enorme en blijvende gevolgen hebben? We weten het niet. Nog lang niet.
AdNWeb Contract
Wat we wel weten is dat 01 mei een belangrijke datum is (want dan zou het geregeld moeten zijn). En wat we ook weten is dat er her en der de nodige onrust is en onduidelijkheid en (belangrijker) onzekerheid en stopgezette klussen.
De uitzendbranche en de bemiddelingsbranche ziet zijn kans natuurlijk schoon en komt met ‘veilige en passende’ oplossingen. Oplossingen die dan vooral de opdrachtgever veiligheid bieden (logisch natuurlijk, want die betaalt) en waar menig ondernemer tegenaan loopt. Nogal eens zo hard dat zijn bedrijf in gevaar komt. Lees bijvoorbeeld hier. Ik heb het hier al vaker opgeschreven: pas op! Pas op als opdrachtnemer en als opdrachtgever!