DBA (VAR), nu met ‘factsheet’

Per 01 mei gaat ‘ie in, officieel: de DBA. Wisten we al natuurlijk.
AdNWeb Contract
De onzekerheid en verwarring neemt toe, wisten we ook al. Valt allemaal wel mee, zeggen StasFin Wiebes en de Belastingdienst in koor (ken je die, van die koren voor mensen die niet kunnen zingen…?).
De Belastingdienst schiet ondernemend Nederland te hulp, met een factsheet.
‘Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet’, denk ik na het lezen van dat epistel. ’t Is allemaal waar wat er staat. Maar het is toch zoiets als uitleggen dat je niet door rood mag rijden, dat je bij geel moet stoppen tenzij dat echt niet kan en dat je bij groen door mag rijden, behalve als er een auto van rechts komt…. Alle begin is moeilijk, dus ook dit. Vraag ik me wel af waarom er zo nodig aan begonnen moest worden…..