Vakantie(-tje)!

Inderdaad: vakantie.
En vakantie is voor mij ook echt vakantie (van Latijn, vacatie – Google it), dus ik ben er echt even niet. Ik trek mij twee weken terug uit het dal van ellende waarin wij met zijn allen verkeren… Nou ja, dal van ellende, zo zagen de christenen dat in de middeleeuwen, wij zijn inmiddels een paar eeuwen wijzer. Toch? Op 06 januari volgend jaar keer ik weer op deze aarde terug om mij te wijden aan alle voorliggende taken (en dat zijn er nogal wat). Dus tot dan: neem rust, vier de vrijheid, laat alles maar even waaien. En alvast een proost op het nieuwe jaar!
Voor wie het niet kan laten en nu alvast vooruit wil kijken: hier en hier vind je samenvattingen van de nieuwe fiscale en financiële regels voor 2022. Wie liever alle veranderingen gelardeerd met cijfers wil doornemen, dat kan via deze link van onze overheid (sterkte!).
Tot volgend jaar. En maak er iets moois van!