Het Corona-tijdperk, week 43: de boer, hij ploegde voort

Jaja, week 43 alweer. Een jaar geleden wisten we nog van niks, hoogstens zagen we wat verontrustende beelden uit China met lege straten en volle ziekenhuizen. De kans dat ons dat zou raken was erg klein vertelde men ons. Inmiddels weten we wel beter. En we zijn er nog lang niet, ook al lijkt er ‘licht aan het einde van de tunnel’. Ik zit in de groep ’thuiswonende 60-plussers’ en dus mag ik (volgens het plan) in maart een prikje gaan halen, kan ik dit jaar net weer naar de Dag van het Levenslied…
Op dit moment lijkt het erop dat de Lock-down met (tenminste) drie weken verlengd wordt, maar als ik er zo naar kijk: dat wordt wel langer dan drie weken. Heb je er (zakelijk) last van: maak een plan tot aan begin lente (april/mei dus) en aarzel niet goed te kijken naar de (oude en nieuwe) staatssteun! Hulp nodig? Laat weten!