Jaarplan Belastingdienst 2021

Iedereen maakt plannen en dat doet de Belastingdienst dus ook. En zoals onze wijze voorouders allang wisten: een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus het is wijs als je die plannen kent. Dat kan ook, want de Belastingdienst publiceert die plannen altijd netjes van te voren en dat doen ze dus ook voor de plannen voor het jaar 2021.
Kort samengevat, die plannen: “Prioriteit voor de Belastingdienst is het verbeteren van de dienstverlening en de aanpak van risicosignalen en gegevensbescherming.”
Je verwacht het niet, toch? En het blijft mooi, de taal van managers.
Maar goed. Ze gaan ons als fiscaal dienstverleners dus beter helpen (dank, dank) en ze gaan ook op zoek naar ‘onverklaarbare uitgaven’. Hoe dat laatste dan weer te rijmen valt met het beter bewaken van de privacy vat ik nog even niet, maar dat zal ook wel goed komen. Toch?
Ik doe er maar weer een liedje bij, uit de oude doos (en toch anders). Ja, toen ook al…..