Het Corona-tijdperk, week 16: het nieuwe normaal dus

Het nieuwe normaal, maar dan dus toch weer anders dan gedacht en bedacht. Vanaf volgende week ga ik hier ook maar weer ‘normaal’ doen: het Corona-nieuws (als dat er al is) verhuist naar de nieuwsrubriek. Voorlopig of definitief? We gaan het zien.
Heel veel financieel of fiscaal nieuws over het virus is er ook niet meer te melden. Hulppakket 2.0 loopt en de afrekeningen voor pakket 1.0 zijn begonnen. Inmiddels zijn er (al?) ruim 100 fraude-dossiers rond de hulppakketten aangelegd door het FIU. Grappig: naast dat fraudenieuws las ik deze week ook dit: vertrouwen sleutelwoord nieuw belastingstelsel. En weer terug naar mogelijke fraude: ook banken (moeten) gaan snuffelen in (ja, ook jouw) bankrekeningen op zoek naar zaken die misschien niet in de haak zijn.
Alles zo overziende? Yep, terug naar normaal….., het oude zelfs weer.