Het Corona-tijdperk, week 13 – de zomer in

Yep: alweer 13 weken verder sinds onze MinPres (bijna) alles op slot gooide. Time flies en het financiële, fiscale nieuws houdt ook maar niet op. Voor wie het aangaat: het eerste 3-maanden uitstel van betaling loopt binnenkort af en dat wordt dus kiezen: betalen, of weer 3 maanden uitstel.
Al eerder gaf ik hier een linkje naar de SRA-barometer en de nieuwe kwam vorige week weer uit: kort-door-de-bocht samengevat: het gaat weer beter, met het sentiment in ieder geval. En – las ik – tot nu toe wordt er ook niet veel meer geld van spaarrekeningen gehaald om gaten te dichten en dat is ook niet zo vreemd: ca. 2,5 miljoen werkenden ontvangen nu een of andere vorm van staatssteun en daartoe behoren blijkbaar ook professionele voetbalclubs (ok! Krijgen we vast het komende seizoen een gratis seizoenskaart, toch?).