Bull market in aandelen?

Met de aandelenmarkt gaat het de laatste maanden weer prima en dat is mooi voor iedereen die is weggevlucht uit de (bijna) niets meer opleverende spaarrekeningen. Vergeten is alweer de toch wel dramatische waardedalingen in het 4e kwartaal 2018 (-8% gemiddeld).

In het 1e kwartaal 2019 was het weer ongeveer +10% (gemiddeld). Mooi. Toch?
Wat velen zich wel afvragen is hoe lang dit nog gaat duren zo. Want wat omhoog gaat, moet ook ooit weer omlaag. Kortom: zit er veel ‘lucht’ in de waarde van de aandelen nu? Tja, als ik dat eens wist…..
Wat ik wel weet is dat de huidige situatie wel wat lijkt op die van het einde van het vorige en begin van dit millennium: er is veel geld onder de mensen en in bedrijven en er zijn veel (voornamelijk Tech-)bedrijven die met nieuwe ontdekkingen de aandelenmarkt op willen om geld op te halen. Deze week las ik dit.