KvK stopt met massale verkoop adressen

Héhé, eindelijk! Na jarenlang klagen door vooral zzp ‘ers kleine ondernemers heeft de Kamer van Koophandel eindelijk besloten te stoppen met het voor een paar centen/stuk massaal verkopen van gegevens uit haar bestanden.

De kopers van al die gegevens waren vaak handige verkopers die met die gegevens alles-en-iedereen gingen afbellen met …… goedkope, nog goedkopere, betere, nog betere, fantastische aanbiedingen voor kleine ondernemers. Bijna gratis elektriciteit, telefoon-abonnementen, wat al niet. Je kent het vast uit eigen ervaring ook. Toch?
En gaat dat gebel nou stoppen? Ik denk het niet, het wordt die handige jongens (en tegenwoordig vooral ook meisjes) wel wat moeilijker gemaakt. Ook mooi. En verder gewoon niet intrappen natuurlijk……. Dat blijft.