Last call… AVG again (met update)

Ik doe nog even lekker mee, met die AVG-hype. ’t Is nu echt de laatste keer want deze week gaat ‘ie in, die wet. Na 25 mei you ‘re one your own, I did my best (;-)). Ik hoor vaak zeggen: maar daar heb ik toch nix mee te maken? Nou, mooi wel dus. Klantenlijsten? Prijs. (Delen van) je boekhouding in de cloud hangen? Prijs. Mailverkeer met klanten e/o leveranciers? Vaak prijs. Voordeur, dossierkast niet op slot? Prijs. Dropbox of GoogleDocs gebruiken? Prijs. Facturen versturen per mail? Prijs. Enzovoorts, et cetera, u.s.w., and so on….  En nee: er komt geen vrijstelling voor kleine bedrijven. En nee: zelfs de Belastingdienst is nu nog niet AVG-proof (vandaar misschien dat ze daar gaan staken ;-). Echt… nog even nalezen dit!
Update 27/05/2017: en ja hoor, toch even respijt voor kleine zelfstandigen. Logisch ook wel als je dit leest ;-). Of dit…… (LOL).