’t is niet waar: een ‘fiscale stemwijzer’!

Nu met update (26/02/2017)………..
Naast de enorme hoeveelheid ‘politieke’ stemwijzers is er nu ook een ‘fiscale stemwijzer’. Fijn. Alsof we niets anders te doen hebben…
AdNWeb YesNo
Maar als je behoort tot het zwevende deel der natie en alle hulp kunt gebruiken bij de komende verkiezingen: hier is ‘ie, die stemwijzer.
Nee: er komt geen stemadvies uit deze keer, alleen wordt er een vergelijking gemaakt tussen de fiscale plannen van alle partijen. Handig dus als je (ook)  je portemonnee inspraak wilt geven in je stemgedrag. Zit wat in natuurlijk: je portemonnee inspraak geven….. Hoeveel inspraak? Je bent zwevend of je bent het niet.

Update:
BNR heeft de verkiezingsprogramma ’s (ja, ik weet het…. ;-)) van de politieke partijen doorgenomen op hun plannen voor ‘de kleine ondernemer’ (nee, die noem ik dus geen ZZP ‘er, no way). En zowaar, ook nog met een kieskompas erbij (onderaan het artikel). ’t Kan niet op, de digitale dienstverlening aan de zwevende kiezer. Nou nog een keer per internet stemmen….. 😉