Geen gezeik: iedereen rijk!

Vast ook gezien: ‘we’ gaan er volgend jaar allemaal (allemaal ja) weer op vooruit. Financieel, fiscaal dan, procentje ongeveer. Voor zover tenminste het om de centrale overheid gaat dan. Lees het vrolijke nieuws.
AdNWeb TollenaarsEn zet onder het lezen dit mooi passende deuntje op, uit de oude doos. En toch bezig: verklarende politici, ook mooi.

Even serieus: zullen we in de eerste plaats eens even wachten of het allemaal ook zo doorgaat? Dat weten we in december. In de tweede plaats: dan weten we ook meer over al die andere belastingen, heffingen, con- en retributies die de boven ons gestelden hebben bedacht en wat daar in 2017 mee gaat gebeuren. En wat de nu zo ruimhartig uitdelende politieke partijen betreft? Die doen me de laatste weken aan een heel ander liedje denken…. Sorry, kan het niet laten.