DBA: …. tja

Het blijft een aandachtspunt, die nieuwe DBA. Zie ook de artikelen op deze site (hieronder). Omdat het zo belangrijk is komt er steeds meer info. Het lijkt wel of iemand de kraan heeft opengezet, het blijft maar informatie stromen, om je -verder- in te lezen. Want best belangrijk.AdNWeb Contract
Beginnen we maar eens met nu.nl (wel jammer van het gesloten forum daar, dat was het leukste van Nu.nl) met een onderzoek. En nog een onderzoek, van TNS (pdf). RTLz doet ook een duit in het zakje. Ik kan nog wel even zo doorgaan, maar dat doe ik maar niet. Dit gaat een mooi koppijndossier worden, of eigenlijk is het dat al.
In lastige tijden zet ik vaak een mooi muziekje op. Dit vind ik in dit geval een passende gouwe ouwe uit mijn jeugdjaren. Want zo voelt het op dit moment, die DBA, van achter mijn bureau. Beste advies nu? Dat schreef ik hier al op.
Update 19/09/2016: Brief (pdf) StasFin Wiebes. Hij steekt een lucifer aan, ter verlichting van deze duistere tijden.