Nieuw: rentemiddeling & boeterente magniemeer

Het is allemaal wat… al die mensen met hypotheken met (nog ouderwets) hoge rentes. Terechte kwestie natuurlijk: toch wel erg pijnlijk als je nu op 5% rente zit terwijl 2,5% nu ook kan.
AdNWeb CijfertjesOversluiten dus, toch? Ja, maar dan loop je dus aan tegen de beruchte boeterente die de financiers dan in rekening brengen. Mag niet meer, die boeterente. Van de EU mag dat niet meer, schijft o.a. het AD. Nou ja, de ‘boeterente’ niet, maar andere kosten dan weer wel. Binnenkort horen we meer…
En oh ja: de rentemiddeling is er inmiddels, de nieuwe toverformule. Geen boeterente, wel lagere maandelijkse lasten. Tip: reken het eens goed na als je financier dat voorstelt. Ik heb er nog geen voorstel van gezien, maar in de vakpers lees ik dat het nogal eens een sigaar uit eigen doos is. Dus let op en blijf rekenen!