Herrie op de Daalseweg…

Maandagochtend 29 augustus: vakantie voorbij. Dus ga ik mijn bedrijf weer aanzwengelen. Dacht ik. Want….
AdNWeb 16 Daalseweg2
De wegenbouwers dachten dat ook: vandaag begonnen ze met de reconstructie (‘vernieuwing’ noemt de gemeente het) van de Daalseweg: alles eruit en weg en alles anders er weer in. Het eindresultaat (eind november!)? Een ‘dorps’ imago, inclusief ‘zitjes’, boompjes en bloemperkjes. Wel mooi hoor straks, denk ik. Daarover ga ik niet klagen. Maar wat een !@#$%^& herrie; ik kan mezelf soms niet meer horen denken. En tegelijk: nieuwe buren, met behoorlijk ingrijpende verbouwingsplannen (je kent dat wel: met boormachines, freesapparaten en hamers).
Dus als het soms even wat langer duurt allemaal, of als ik de telefoon en/of deurbel niet hoor? Heb geduld: dan moet ik even wachten tot de schaftpauze van al deze noeste werkers. Sorry! Hebben we een afspraak? Of wil je iets langsbrengen? En parkeren voor de deur kan even niet (bij de AH kan dat nog steeds, om de hoek ook).