Het fiscale cadeau komt!

Jaja, ‘het’ komt er: we krijgen ons kerst(pret)pakket aan ‘belastingverlichting’ in 2016. Onze dank is natuurlijk enorm groot (of we dat dan bij de komende verkiezingen ook even willen tonen).
AdNWeb Geldtrekken
Overal worden de cijfertjes over deze ‘verlichting’ breed uitgemeten. Helaas wel vooral in percentages van andere percentages die we er zoal op vooruit gaan gezien onze ‘huishoudelijke samenstelling’. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik tel altijd graag de harde euro’s, met percentages kan ons huishouden de bakker nou eenmaal niet betalen. Als mijn bureau leeg is (wat nu even niet meevalt) ga ik weer eens rekenen zoals ik dat al jaren doe rond deze tijd. Binnenkort op deze site dus niet de getallen, maar de bedragen (= de Euro ‘s).
Met de ontwikkeling over de jaren erbij, want dat zegt ook wat.