Veel vragen over DBA (de nieuwe VAR) in de Eerste Kamer

De Eerste Kamer is begonnen met de behandeling van de nieuwe regels die de VAR moeten vervangen vanaf 2016. En ze hebben daar nogal wat vragen… en meningen. Voor wie die vragen eens in wil zien: dat kan hier. Er zitten nogal wat erg kritische vragen tussen.
AdNWeb Contract
Nee, niet echt nieuwe vragen. De meeste vragen zijn al op heel wat plekken gesteld. Waarom moet het ineens zo snel? Hoe zit het met die model-overeenkomsten? Gaat dit wel werken? Hoe gaat dit gecontroleerd worden? Hoe zit het met de rechtsbescherming van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer? Enzovoorts. Heb je ermee te maken: neem even de tijd en lees het door: leerzaam en een must om te weten. Voor binnenkort, want nog (maar) een maandje of drie te gaan……. Dat gaat weer haastwerk worden. Je hoort….