Het Corona-tijdperk, week 32 (alweer): Going down?

Ziet er niet goed uit allemaal, toch? Hoewel je als simpele ziel zoals ik langzaamaan tureluurs wordt van al die verschillende cijfers die allemaal weer een andere kant op wijzen en steeds vaker door jan-en-alleman en zijn grootmoe in twijfel worden getrokken. Of anders geïnterpreteerd. Mijn koninkrijk voor een paard een objectieve en volledige berichtgeving….
De accountants-organisatie (SRA) publiceerde afgelopen week weer hun Coronabarometer. Best interessant. De Belastingdienst gaat ook met zijn tijd mee (;-)) en zette een webinar online over Corona. En de overheid denkt na over het verbreden van de doelgroep voor overheidssteun en extra steun voor de horeca. Dat mag 11 miljard kosten blijkbaar.
Ik doe maar een mooi liedje als steun….. Of deze natuurlijk (die mij in moeilijke tijden altijd een stapje dichterbij bracht).