Het Corona-tijdperk, week 31: komt de avondklok?

Het was weer prijs afgelopen week: de besmettingen stijgen snel, het aantal ziekenhuisopnamen ook en de horeca moet weer dicht. Er is zelfs sprake van een avondklok, sinds de 2e wereldoorlog niet meer vertoond! De wereld ziet er ook anders uit met al die mondkapjes en de mensjes-met-hesjes bij de Appie aan de overkant zijn weer terug, net als de strepen op de vloer. En het is nog niet eens winter….
Intussen valt de overheidssteun voor ondernemers langzaam terug naar Hollandsere (en dus schralere) proporties. De banken worden ook strenger (die zijn vanaf nu geen onderdeel meer van de oplossing dus). StartUps dachten heel wat te zijn (c.q. worden) en vroegen massaal subsidies aan, maar helaas….. Oftewel: you ‘re on your own!
Wat ik dus al vaker hier opschreef: maak een plan!