Bitcoins!

’t Is toch wat, met die Bitcoins. Je kunt geen nieuwssite of krant lezen zonder dat er wel weer ergens iets over is opgeschreven. Is het nou een hoax, zijn het zwarte tulpen? Of is het echt? Of…
De Belastingdienst gaat er in ieder geval op letten, lees ik hier. Ik vraag me dan wel af hoe dan? Laatst een interessant verhaal op een forum: iemand die in bitcoins betaald werd voor zijn werk en die betaling kwam van buitenlandse klanten. Tja, hoe denkt de overheid daar een vinger achter te krijgen?
In de Volkskrant las ik een paar artikelen over de Bitcoin, voor wie het interessant vindt en nog niet voldoende is bijgepraat. Als ik zo een sommetje probeer te maken dan snap ik wel waarom dat ‘minen’ zo populair wordt. Daar haalt een wietkwekerijtje het niet bij.
Update 19/12/2017: Oeps!