DBA, toch nog maar weer even

Ja, de DBA. Weer. Nog steeds. Diepe zucht. Ik hou het kort (nou ja…).
StasFin Wiebes en de Belastingdienst zijn het eens over een tekst.
AdNWeb Contract
Leest, schikt en huivert. Een (vind ik dan,  helaas velen met mij) zeldzame verzameling woorden die tegelijk alles en niets zeggen en waarvan achteraf van alles en nog wat gemaakt kan worden. Ik zie de belastingrechters zich al warm lopen en hun vrije dagen opsoeperen; daar gaan we nog veel over horen de komende jaren. Wat te doen nu? Eigenlijk heb ik geen idee, (bijna) helemaal clueless ben ik. Bizar, dit. Lange adem dus, wat me doet denken aan dit.
Oja, ondernemers- en werkgeversorganisaties stelden nog voor om de ‘ondernemerscheck‘ leidend te laten worden zodat we met z ’n allen tenminste enige houvast hebben (interessante check overigens, doe ‘m eens voor jezelf!). De StasFin had daar geen mening over…….